Contact

Als u meer informatie wilt over Julie van der Veen, of als u zelf informatie heeft die die u graag met ons wilt delen, neem dan contact op via onderstaande adressen. En mocht u een of meerdere werken van Julie in uw bezit hebben waarvan u een afbeelding wilt tonen op deze website, laat ons ook dat weten, dan nemen wij met u contact op. 

  

Narcisse en Herman Vollenbroek

Montadet, Frankrijk.

E-mail: herman.vollenbroek@yahoo.fr

 

Dorothé Bijl en Aad van Meerkerk

Voorschoten, Nederland.

E-mail: aadvanmeerkerk@kpnmail.nl

Gastenboek

Hieronder kunt u een reactie geven op deze website.

Commentaren: 10
 • #10

  jolande otten (woensdag, 22 september 2021 21:32)

  Mijn e-mailadres is jolandeotten@hotmail.com

 • #9

  jolande otten (woensdag, 22 september 2021 10:42)

  Beste mensen,

  Graag zou ik in contact komen met de familie Ebbens. Ik ben op zoek naar mensen die Henk en Ineke van Asten van destijds kunsthandel Dali nog kenden.
  Ineke is al lange tijd overleden maar Henk leeft nog
  Kunnen jullie contact met mij opnemen?

  Dat zou heel fijn zijn!

  Hartelijke groet,

  Jolande Otten

 • #8

  Narcisse Vollenbroek-Bornau (dinsdag, 29 oktober 2019 18:30)

  Frans,
  Dankjewel voor je reactie. Zoals je aan het eind van Julie's biografie ziet heb ik samen met jouw moeder veel gedaan om Julie's kunst aan de vergetelheid te onttrekken. Zij waren twee bezielde kunstenaars die zeer bevriend waren en veel waardering hadden voor elkanders kunst.
  Groeten,
  Narcisse

 • #7

  Frans Schrofer (dinsdag, 29 oktober 2019 18:21)

  Wat geweldig dat jullie dit digitale monument voor Julie hebben gemaakt. Ik ben de zoon van Hannie en Willem Schrofer en Julie was jaren op de donderdagen bij ons te eten. Ze was altijd erg lief!
  Ik heb zelfs nog een paar werken van haar.
  Groeten Frans Schrofer, Den Haag
  (Ontvangen 22-10-2019)

 • #6

  Narcisse Vollenbroek-Bornau (dinsdag, 29 oktober 2019 18:19)

  Jan,
  Bedankt dat je ons deze brieven hebt laten lezen. Ze geven meer informatie over haar jeugd en meer inzicht hoe zij zich tot kunstenares ontwikkelde. We zullen die informatie in een volgende versie opnemen.
  Narcisse
  (Ontvangen 22-10-2019)

 • #5

  Jan Runhardt (dinsdag, 29 oktober 2019 18:18)

  Ongeveer een jaar terug kocht ik via een veiling een aantal brieven. Allen gericht aan Kiki of Julie van der Veen. Mogelijk hebben jullie interesse deze eens in te zien.
  Ik hoor het graag. Dit bericht heb ik ook via mail verzonden.
  Groet,
  Jan
  (Bericht ontvangen 29-07-2019)

 • #4

  Françoise en Jean-Louis (dinsdag, 29 oktober 2019 18:17)

  We zijn erg blij dat we uw site, Julie van der Veen, hebben gevonden. We hebben zo vaak gezocht naar informatie van deze schilderes van wie wij twintig jaar geleden drie schilderijen kochten, maar nooit konden we iets vinden. Wat een plezier om haar biografie te lezen en haar werk te zien, zij is een kunstenares die deze aandacht verdient. We sturen een afbeelding van elk schilderij voor haar virtuele museum, we zijn trots hieraan bij te kunnen dragen. We hopen dat veel andere eigenaren dit voorbeeld zullen volgen, zodat we allen haar fantastische schilderijen kunnen bewonderen.
  (Ontvangen 15-01-2019)

 • #3

  Peter van Dijk (dinsdag, 29 oktober 2019 18:16)

  Via YouTube en Lhote op deze website terechtgekomen. Ik heb voor het eerst kennisgemaakt met deze rasartieste. Het moet mij van het hart dat in Nederland ooit bekende en minder bekende schilders totaal vergeten en onbekend zijn. Er zou best wat meer aandacht besteed kunnen worden aan deze generatie kunstenaars voordat hum geschiedenis helemaal verdwenen is.
  (Ontvangen 19-11-2018)

 • #2

  Carmen en Jean-Pierre (dinsdag, 29 oktober 2019 18:14)

  Felicitaties voor deze site die ons zoveel meer vertelt over het werk van deze kunstenaar-schilder; we zien nu de vele stijlen van haar werk en hoe ze aan de verschillende thema's heeft gewerkt. Het moet erkend worden dat Julie van der Veen veel gevoel had voor kleurharmonie (bijna nooit zwart!) en dat de schilderkunst haar leven vulde omdat alles wat zij zag in schilderijen werd omgezet.
  Carmen en Jean-Pierre
  (Ontvangen: 15-07-2018)

 • #1

  Hannie Voets (woensdag, 23 oktober 2019 09:37)

  Ik heb de biografie van Julie van der Veen gelezen, wat een geweldige vrouw ! De schilderijen zijn prachtig (ik heb er geen van haar, jammer). Maar ze heeft er hard voor gewerkt om het voor elkaar te krijgen.