Contact

Mocht u een (voor ons onbekend) werk van Julie van der Veen bezitten of meer informatie over haar willen hebben, dan stellen we dat zeer op prijs.

Het is mogelijk dat wij van die werken meer achtergrondinformatie hebben, zoals bijvoorbeeld voorstudies, die we graag met u delen.

 

 

U kunt contact opnemen met:

 

Narcisse en Herman Vollenbroek

Montadet, Frankrijk.

E-mail: herman.vollenbroek@yahoo.fr

 

Dorothé Bijl en Aad van Meerkerk

Voorschoten, Nederland.

E-mail: aadvanmeerkerk@kpnmail.nl

Gastenboek

Hieronder kunt u een reactie geven op deze website.

Commentaren: 4
 • #4

  Jan Runhardt (maandag, 29 juli 2019 17:38)

  Ongeveer een jaar terug kocht ik via een veiling een aantal brieven. Allen gericht aan Kiki of Julie van der Veen. Mogelijk hebben jullie interesse deze eens in te zien.
  Ik hoor het graag.
  Dit bericht heb ik ook via mail verzonden.
  Groet,
  Jan

 • #3

  Narcisse (dinsdag, 27 november 2018 11:12)

  Beste Peter,
  ik ben heel blij met uw reactie, ik denk er precies zo over en zou graag met u over dit onderwerp willen communiceren. Kunt u mij mailen op bovenstaande e-mail adressen.
  Cordialement,
  Narcisse Vollenbroek-Bornau

 • #2

  Peter van Dijk (maandag, 19 november 2018 00:06)

  Via YouTube en "LHote op deze website terechtgekomen. Ik heb voor het eerst kennisgemaakt met deze ras artieste. Het moet mij van het hart dat in Nederland ooit bekende en minder bekende schilders totaal vergeten en onbekend zijn. Er zou best wat meer aandacht besteed kunnen worden aan deze generatie kunstenaars voordat hum geschiedenis helemaal verdwenen is.

 • #1

  Hanny Voets (maandag, 12 maart 2018 18:22)

  Ik heb de biografie van Julie van der Veen gelezen, wat een geweldige vrouw ! De schilderijen zijn prachtig (ik heb er geen van haar, jammer). Maar ze heeft er hard voor gewerkt om het voor elkaar te krijgen.